alt
TISZTA MÚLT!
Gyémántjaink előállításához bizonyíthatóan nem tapad vér. Általuk mondunk nemet a környezetpusztító infrastruktúrákra és a kizsákmányolásra.
alt
TISZTA JELEN!
Ügyfeleink folyamatosan frissülő árlistánkból válogathatnak a nekik legjobban tetsző ékkövek közül. Minden briliánsunk egyedi és megismételhetetlen, akárcsak ügyfeleink.
alt
TISZTA JÖVŐ!
Köveinket nemzetközileg elismert laboratóriumok által kiállított certifikációval látjuk el. Ez a nemzetközileg elismert dokumentum biztosítja, hogy ne lehessen visszaélni velük. Minden gyémántunkat mikroszkopikus méretű azonosító számmal láttak el, melyet lézerrel égetnek a kövekbe. A certifikációs dokumentummal a világon mindenhol igazolni lehet az általunk vásárolt ékkövek tulajdonságait.
Mikor érdemes tiszta gyémántot ajándékozni?
bp
Eljegyzés
Életünk egyik legmeghatározóbb pillanata, mikor rátalálunk másik felünkre, és eldöntjük, hogy vele akarunk családot alapítani. Megfizethető áraink miatt sokkal nagyobb és tisztább gyémántot húzhatunk kedvesünk ujjára.
bp
Évforduló
Az évfordulók mindig jeles napok egy kapcsolat életében. Kerek dátumok, melyek az együtt eltöltött időt örökítik meg. Emlékezetes ajándék, mely egyszerre ünnepli a múltat és a jövőt.
bp
Gyermekszületés
Egy új élet születését tartós ajándékkal kell megünnepelni. Generációk hosszú sora fogja ezt a családi ékszert birtokolni. Köveink sok száz év múlva is ugyanolyan gyönyörűek lesznek, mint a vásárlás pillanatában.
bp
Bármikor
Természetesen mindig találhatunk alkalmat rá, hogy egy kedves meglepetést okozzunk szeretteinknek.